Arcade

Arcade

Beneficiile neasteptate pentru sanatate ale Jocurilor Arcade

O multime de studii au aratat ca lipsa exercitiilor fizice poate avea efecte adverse asupra formarii copiilor pe masura ce cresc. Desi activitatea fizica ramane la fel de importanta ca intotdeauna, multe studii recente arata ca jocurile, in special jocurile arcade, au beneficii inerente pentru sanatate atat pentru copii, cat si pentru adulti. Jocurile stimuleaza si calmeaza mintea in moduri in care exercitiile de rutina nu pot.

Imbunatateste Abilitatile Cognitive

Chiar si cele mai elementare jocuri sporesc abilitatile de multi-tasking si de luare a deciziilor. Jocurile ii obliga pe participanti sa ia decizii la secunda si sa foloseasca strategiile alese de ei. Indiferent daca jucatorii iau sau nu alegerile corecte, se dezvolta capacitatea de a decide. Abilitatile de luare a deciziilor sunt deosebit de benefice pentru cei din lumea profesionala, unde nehotararea poate provoca destul de multe daune.

Imbunatateste Reflexele si Memoria Musculara

Indiferent daca utilizati comenzile simple ale unui joc arcade cu joystick sau un controler mai complex, jocul va construieste memoria musculara. La randul sau, acest lucru imbunatateste reflexele si coordonarea ochi-mana, care sunt utilizate intr-o varietate de abilitati zilnice, cum ar fi tastarea, conducerea si legarea sireturilor. Studiile au descoperit chiar ca, in profesiile care utilizeaza abilitatile motorii fine, cum ar fi chirurgia, jucatorii au depasit cu mult pe studentii si colegii care nu folosesc jocurile arcade.

Jocurile Reduc Stresul si Depresia

Studiile au descoperit ca jucatorii care sufera de probleme de sanatate mintala, cum ar fi anxietate sau depresie, au aratat o imbunatatire notabila a starii dupa ce si-au evacuat frustrarile jucand un joc video sau joc arcade. Profesionistii din domeniul sanatatii au dezvoltat chiar si cateva jocuri care ajuta la reducerea durerii fizice la cei care sufera de boli cronice sau rani severe.

Indeparteaza Pofta si Ajuta la Reducerea Greutatii

Desi nu exista inlocuitori pentru o dieta echilibrata si exercitii fizice, jocurile arcade pot ajuta la reducerea poftelor. Cand sunt plictisiti sau anxiosi, multi oameni iau gustari. Iesirea din casa si mersul la o sala de jocuri arcade reduce mancatul pe fond nervos, mentinand jucatorii implicati mental si fizic. Mai putine gustari inseamna mentinerea unei greutati sanatoase sau chiar reducerea greutatii pentru unii oameni.

Fun House va pune la dispozitie 3 unitati cu jocuri electronice arcade cu peste 3000 de jocuri clasice consacrate pentru copii cu varste cuprinse intre 3 si 12 ani printre care se numara:

  • 01. Super Mario Bros
  • 02. Pac-Man
  • 03. Mortal Kombat
  • 04. Street Fighter
  • 05. Donkey Kong
  • Si multe altele

#jocuriarcade #funhousearena

 

Nu ramane in urma

Stai la curent cu ultimele noutati Fun House!