Despre Noi

01

Despre Noi


Phineas Taylor Barnum a spus odata: „Cea mai nobila arta este aceea de a-i face pe altii fericiti”. Este exact ceea ce ne-am propus la Fun House. Misiunea Fun House este aceea de a le oferi clientilor nostri un spatiu de joaca distractiv, foarte sigur, confortabil si care sa incurajeze unitatea familiala iar pe cei dragi de a-i face sa se apropie unii de altii prin joc.


Copiii trebuie sa faca miscare zilnic, dezvoltandu-si muschii de baza, echilibrul si coordonarea. Locul de joaca este, de asemenea, o arena de invatare pentru abilitati socio-emotionale, cum ar fi munca in echipa si rezolvarea conflictelor. Prima noastra prioritate a fost sa proiectam spatiul amplu interior intr-un loc de joaca care sa se potriveasca cu viziunea si valorile noastre axate in special pe siguranta copiilor.Personalul nostru calificat va poate indruma sa luati usor decizii si va poate ajuta la fiecare pas.

Apreciem fiecare potential client si ne vom da tot interesul pentru a ne asigura ca veti deveni un client fericit.

Detalii


Metri Patrati de Distractie

Clienti Multumiti

Petreceri Reusite

Jocuri Arcade

Pentru o siguranta sporita a tuturor copiilor, a parintilor cat si a personalului nostru au fost instalate 12 camere de supraveghere atat in interiorul cat si exteriorul locatiei, a fost instalat un sistem de alarma modern cu senzori de miscare dar si senzori de fum, cat si asigurare protectie firma de paza. De asemenea s-a analizat cu atentie fiecare colt din spatiu pentru depistarea suprafetelor contondente si s-au acoperit cu material special pentru a indeparta riscul de lovire pentru copii.

Pentru confort maxim am dotat spatiul cu sistem de incalzire pentru timp de iarna, sistem de racire (aer conditionat) pentru timp de vara, lumina ambientala multicolora placuta, am amenajat 4 toalete complet dotate inclusiv cu scutece pentru cei foarte mici, am creat un spatiu de relaxare pentru parinti cu posibilitate de incarcare a dispozitivelor electronice (telefoane mobile, tablete, laptopuri) si a fost instalat WiFi gratuit in toata locatia.

Asteptam cu nerabdare sa va intalnim pe toti!
Echipa Fun House

#locdejoaca #saladepetreceri #jocuriarcade #suveniruri #funhousearena

Sunati-ne pentru a rezerva o petrecere!

0739.034.034

Nu ramane in urma

Stai la curent cu ultimele noutati Fun House!