Suveniruri

Suveniruri

Ce sunt Suvenirurile si de ce le cumparam?

Probabil cuuvantul „suvenir” iti aduce aminte de unul dintre acele mici cadouri inedite pe care le primesti atunci cand cineva din familie, sau unul dintre prietenii tai, se intoarce din vacanta. Cu toate acestea, suvenirurile nu sunt intotdeauna doar magarusi in miniatura care poarta sombrero din Spania sau tricouri cu sloganul „M-am dus la Londra si tot ce am primit a fost acest tricou urat”.

Ce sunt Suvenirurile?

Desi este de obicei asociat cu produsele din magazinul de cadouri de sarbatori, cuvantul „suvenir” este de fapt un cuvant francez care inseamna amintire. Suvenirurile sunt, de asemenea, denumite si memento iar acestea pot fi orice obiect pe care cineva il pastreaza pentru amintirile placute pe care i le aduce.

De ce Cumparam Suveniruri?

Multor oameni le place sa ia acasa cu ei ceva ca reamintire a calatoriilor, ceva care sa arate unde au fost, ce au vizitat, ceva pe care il pot folosi pentru a privi inapoi si a-si aminti experienta fantastica pe care au avut-o in vacanta. Ca sa nu mai vorbim, afisarea unei astfel de amintire in casa poate fi un inceput excelent de conversatie atunci cand ai oaspeti. La urma urmei, cumpararea de suveniruri este parte integranta a experientei distractive de vacanta.

De asemenea, turistii tind sa ia acasa o multime de cadouri si noutati pentru prieteni, rude si colegi de munca. Este un mod frumos de a arata ca te-ai gandit la ei in timp ce ai fost plecat in vacanta. Sunt unii dintre noi care pur si simplu nu pot rezista sa nu intram intr-un magazin de cadouri si sa iesim cu ceva. Acest lucru se poate intampla foarte des mai ales daca esti in vacanta cu copii!

Cu toate acestea, suvenirurile nu sunt intotdeauna legate de destinatii. Multi oameni colecteaza suveniruri comemorative ale evenimentelor speciale, cum ar fi zile de nastere, onomastici sau nunti, pentru a-si arata sprijinul pentru echipele lor populare de fotbal sau baschet, sau chiar suveniruri care prezinta filmele sau activitatile lor preferate. Suvenirurile care sunt tipice unei anumite locatii geografice sunt adesea folosite ca si cadouri la evenimente speciale.

Fun House va ofera spre achizitie suveniruri constand in:

  • 01. Plusuri
  • 02. Jucarii
  • 03. Tricouri personalizate
  • 04. Brelocuri
  • 05. Pixuri
  • 06. Caiete
  • Si multe altele

#suveniruri #funhousearena

 

Nu ramane in urma

Stai la curent cu ultimele noutati Fun House!